TRAININGEN

OPWS biedt de volgende trainingen:

Zandkastelen…..en de kinderen scheiden mee!
Het Zandkastelenprogramma is ontwikkeld voor kinderen met ouders in scheiding (of vlak na scheiding). Dit programma onderscheidt zich van het overige aanbod voor scheidingskinderen in Nederland. Ten eerste omdat dit programma preventief is, het kan worden ingezet aan het begin van de scheidingsperiode. Ten tweede omdat dit een kortdurend programma is. Het duurt slechts één dagdeel.

Als u meer wilt weten over het Zandkastelenprogramma, klik hier.

Sociale vaardigheidstraining
De sociale vaardigheidstraining van OPWS is bedoeld voor jongeren in de leeftijd van 8 t/m 16 jaar. Tijdens de training, die bestaat uit 6 bijeenkomsten van ongeveer 2 uur, wordt er geoefend met verschillende sociale vaardigheden en sociale situaties. Het doel is dat de jongeren hun repertoire van sociale vaardigheden vergoten en de geleerde vaardigheden kunnen toepassen in de dagelijkse praktijk. Ook wordt er tijdens de training gewerkt aan een positiever zelfbeeld en het vergroten van het zelfvertrouwen.

Als u meer wilt weten over de sociale vaardigheidstraining, klik hier.

Powered by YOU!
Powered by YOU! is een empowerment training voor meisjes en vrouwen van 16 jaar en ouder met een niet-westerse achtergrond. De training wordt in groepsverband aangeboden aan verschillende leeftijdsgroepen.

Als u meer wilt weten over Powered by YOU!, klik hier.

logo

KvK: 62176226
AGB code: 94062178
Disclaimer

Contact

OPWS
Schorpioenstraat 298
3067 KW Rotterdam
t +31 (0)6 3755 3457
e info@opws.nl

Facebook   LinkedIn

Waarom OPWS?

• Deskundig advies
• Maatwerk
• Oplossingsgericht
• Ervaring
• Flexibel
Back to Top